Latausasema ReFuel Basic 16A T2 pistorasia Norwesco
Latausasema ReFuel Basic 16A T2 pistorasia Norwesco

Latausasema ReFuel Basic 16A T2 pistorasia Norwesco

762,45 €
Sisältää alv. 24.00 %

LATAUSASEMA REFUEL BASIC 16A 1-V TYPE 2 IP54

Sähköauton latausasema ReFuel Basic 16A 1-vaihe Type 2 pistorasialla

ReFuel latausasema on helppo asentaa ja käyttää. Lataustoiminto täyttää IEC/EN 61851-1 Mode 3 standardin vaatimukset. ReFuel latausasema soveltuu latausasemaksi sekä kotona että julkisissa paikoissa kuten taloyhtiöissä tai työpaikoissa. Latausaseman kotelo on pienikokoinen ja sopii muotoilunsa ansiosta useimpiin ympäristöihin. Kaapelointi tehdään joko kotelon takana olevista kolmesta eri läpivienneistä tai kotelon ylä- ja alaosassa olevien läpivientien kautta. Latausasemassa on integroitu DC suojaus joka vähentää ulkoisten suojien käyttöä.

Kaapelointi tehdään kotelon takaa jossa on kolme murtoaihiota tai kotelon ylä- tai alaosasta. Asennuksen yhteydessä aukaistaan kaapelin koosta riippuen sopiva reikä ja asennetaan tiiviste reikään. Kotelointiluokka on IP54, 16A/250V

ReFuel Basic latausasemassa on Type 2 latauskaapelin lukitusmekanismi kun latausta suoritetaan. Näin vähennetään arvokkaan latauskaapelin varastamisriskiä.

ReFuel Basic latausasema on asetettu 16A latausvirralle, mutta se voidaan tarvittaessa muuttaa 10A tai 6A latausvirralle.
ReFuel Basic on helppo käyttää. Kytke auton Type 2 latauskaapeli latausasemaan. Lataus alkaa automaattisesti (edellyttäen että auton asetukset sen sallivat). Latausasemassa oleva punainen LED valo syttyy. Kun LED valo alkaa vilkkua, auton akusto on valmiiksi ladattu. Lataustoiminto voidaan keskeyttää painamalla latausaseman sivulla olevaa painiketta. Latausvalo sammuu ja kaapeli voidaan irroittaa latausaseman pistorasiasta.

Nimellisvirta 16A
Latausvirran voi asettaa 16A, 10A tai 6A
Latausteho 3,5 kW
Nimellisjännite 250V
Type 2 pistorasia
Lataustoiminto täyttää Mode 3 vaatimukset
Integroitu DC suojaus vähentää ulkoisten suojien tarpeellisuutta.
Koko 350x215x123mm

Arvostelut 0 arvostelua