STABILA RISTILASER LAX 300 G, GREENBEAM
STABILA RISTILASER LAX 300 G, GREENBEAM

STABILA RISTILASER LAX 300 G, GREENBEAM

434,00 €
Sisältää alv. 24 %

Toimitus sisältää: Ristilaser, seinäkiinnike, tähtäinlevy, suojalaukku ja 3 X AA 1.5 V paristot

 • Tämä laser on ihanteellinen työkaveri esimerkiksi sisustussuunnittelijoille, jotka tarvitsevat työssään tarkkoja laserlinjoja optimaalisella näkyvyydellä. Sisältää 3 eri toimintoa, jotka on helppo vaihtaa yhdellä painikkeella. Laseria voidaan kääntää 360° kompaktin kotelon sisällä ja kotelo on pehmustettu suojaten iskuja. Energiaa säästävät laserdiodit mahdollistavat jopa 15 tuntia käyttöaikaa!
  Vihreällä GreenBeam lasersäteellä on optimaalinen linjan näkyvyys kirkkaissa sisätiloissa sillä vihreät linjat ovat jopa 4 kertaa näkyvämpiä ihmissilmälle verrattuna punaiseen. LAX 300G:n terävät, vihreät laserlinjat näkyvät parhaiten sisätiloissa, kirkkaassa valaistuksessa ja pitkillä etäisyyksillä.
  STABILA GREENBEAM-teknologia auttaa ammattilaisia tekemään työnsä entistä tarkemmin ja välttämään merkitsemisvirheitä. Monien lasereiden kanssa linjat saattavat olla sameita ja paksuja pitkällä etäisyydellä käytettäessä. Tämä voi muodostua ongelmaksi, jos merkitään suoraan laserlinjan varaan. LAX 300G:n optiikka poistaa nämä ongelmat: vihreä, veitsenterävä linja on todella tarkka pitkälläkin etäisyydellä työskennellessä. Vihreän linjan terävyys ja kirkkaus auttaa työskentelemään tarkasti jopa 30 metriin asti. STABILA GREENBEAM-teknologia takaa paremman näkyvyyden pitkillä etäisyyksillä verrattuna tavallisiin punaisiin lasereihin.

  Käyttökohteita ovat esimerkiksi;
  • Laatoitustyöt (laatan merkitseminen)
  • Ikkuna-asennus (ikkuna korkeus/sovittaminen)
  • Puusepäntyö (kalusteiden rakennelmat, työtasojen kohdistaminen)
  • Kipsilevyrakennelmissa (katot, sisä- ja väliseinien asentaminen, U-profiilien asettelu)
  • Sähköasennustyöt (sähköasennusten sovittaminen ja kohdistaminen)
 • Vihreät linjat ovat 4 kertaa näkyvämpiä ihmissilmälle verrattuna punaiseen.
  Toimitus sisältää:
  STABILA Ristilaser LAX 300 G, seinäkiinnike, tähtäinlevy, suojalaukku ja 3 X AA 1.5 V paristot
Arvostelut 0 arvostelua