STABILA RISTILASER LAX 50G GREENBEAM 3-OSAINEN
STABILA RISTILASER LAX 50G GREENBEAM 3-OSAINEN STABILA RISTILASER LAX 50G GREENBEAM 3-OSAINEN

STABILA RISTILASER LAX 50G GREENBEAM 3-OSAINEN

248,00 €
Sisältää alv. 24 %

Toimitus sisältää: Laserin, monikäyttöisen kiinnitysalustan (kiinnitys seinälle ripustusreiästä/ neodyymimagneetilla/kiinnityskierteet 1/4” ja 5/8”) ja pehmeän

  • Kustannustehokas STABILA Ristilaser LAX 50 G GreenBeam on nopeasti itsevaaittava laser vihreällä lasersäteellä. Innovatiivinen STABILA GREENBEAM- lasertekniikka tekee laserlinjoista kirkkaita, helposti havaittavia ja on täydellinen lisä ammattilaiselle, joka arvostaa tarkkuutta. Helppokäyttöinen – vain yksi painike. Joustavien asennusvaihtoehtojen ansiosta laser voidaan sijoittaa nopeasti ja helposti haluttuun työskentelykorkeuteen. Mahdollistaa erittäin monipuolisen ja tarkan työskentelyn pitkillä laserlinjoilla: 1 vaakasuora ja 1 pystysuora laserlinja.

    Monipuolinen käyttöalusta: laser voidaan sijoittaa lattialle tai jalustalle, se voidaan turvallisesti liittää myös metalliesineisiin.
    IP53 luokitus: Suojattu pölyltä sekä vesiroiskeelta (korkeintaan 60 ˚ kulmassa tippuvalta). Käyttöaika n. 7 tuntia. Laserluokka 2. Teho <1 mW.  Aallon pituus 510 – 530 nm. Näkyvä linja jopa 30 metriä. Vaaitustarkkuus ± 0.5 mm/m. Paristot 4 x AA 1.5V (sisältyy).

    Käyttö sopii esimerkiksi: keittiökaappien ja työtasojen kohdistamiseen ja asentamiseen, sähköasennukseen sekä laatoitukseen.

    Toimitus sisältää: Laserin, monikäyttöisen kiinnitysalustan (kiinnitys seinälle ripustusreiästä/ neodyymimagneetilla/kiinnityskierteet 1/4” ja 5/8”) ja pehmeän suojalaukku.
Arvostelut 0 arvostelua