LÄMPÖKAMERA FLIR ONE PRO USB-MICRO ANDROID Tuotenumero 6707465
LÄMPÖKAMERA FLIR ONE PRO USB-MICRO ANDROID Tuotenumero 6707465

LÄMPÖKAMERA FLIR ONE PRO USB-MICRO ANDROID Tuotenumero 6707465

527,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Uudessa FLIR ONE Pro:ssa on VividIR kuvanparannus, joka näyttää lämpökuvan entistä tarkempana. Tutkit sitten elektroniikka-, sähkö- tai LVI-ongelmia on FLIR ONE Pro loistava valinta.

Rakennusten kunnontutkiminen
FLIR ONE Pro tarjoaa tärkeää tietoa rakennusurakoitsijoille tai kiinteistövälittäjälle. Näe lämpöerot, jotka paljastavat puuttuvat, vioittuneet tai huonot eristykset sekä rakennuksen lämpövuodot ja kosteusvauriot. Nopeuta tutkimuksia ja tehosta työntekoa.

LVI
Jos työskentelet LVI-tuotteiden kanssa on FLIR ONE Pro helppo ja tehokas työväline paikantamaan mahdolliset viat nopeasti. Tarkista myös työsi laatu ja varmistu lopputuloksesta.

Elektroniikka ja Sähkö
Moni tavanomainen sähkövika synnyttää hukkalämpöä, tämä tekee vikojen löytämisestä lämpökameralla helppoa. Löydä viat nopeasti ja kerää lämpötilatietoa turvalliselta etäisyydeltä FLIR ONE Pro:n avulla.

Ammattimaista Tee-se-itse työskentelyä
FLIR ONE Pro tarjoaa loistavat mahdollisuudet tee-se-itse töiden laadun varmistamiseen ja työtarkkuuden parantamiseen. Tarkista tekemäsi huoltotyöt autojen, sähkö-, putki- tai rakennustöiden kanssa tai tarkista uusi talo mahdollisilta vioilta.

UUDET OMINAISUUDET •MSX™
•Kestävämpi muotoilu
•OneFit™ säädettävä kiinnitys
•ViVid™ kehittynyt kuvaprosessointi
•Parempi resoluutio lämpökamerassa
•Paranneltu FLIR ONE aplikaatio


Tuotenumero: 6707465

Toimittajan tuotenumero: 435-0011-03

EAN koodi: 0812462024407

Materiaaliluokka S6710


Arvostelut 0 arvostelua