Toimitusehdot

Yleistä

kitema.fi on Kitema Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Kitema Oy (Y-tunnus: 2327134-8, Punahiekantie 12, 07230 Askola, Monninkylä, puh. 0400-953 875). Kitema Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan ostokset maksetaan Kitema Oy:n toimittamalla verkkolaskulla tai pdf-laskulla joka on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Lasku on maksettava ennen tuotteiden toimitusta tai viimeistään eräpäivään mennessä tai myyjän kanssa erikseen sovittuna aikana. Noudettaessa tilattuja tuotteita Kitema Oy:n toimipisteestä, voi tuotteet maksaa myös käteisellä tai pankki- ja luottokorteilla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Kitema Oy:n kuljetuspalvelut. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden saatavuus ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-2 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan tilaajalle erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Teemu Hopia

teemu.hopia@kitema.fi 

puh. 0400-953 875